“Corona tijd en toch goede hulp met videobellen”

Door de zwangerschap heb ik erg last van mijn rug en bekken, hierdoor kan ik niet meer de hele dag aan mijn bureau zitten om te werken. Nu door het Corona virus de fysieke contact mogelijkheden met de bekkenfysiotherapeut beperkt zijn, bestaat er gelukkig videobellen. Doormiddel van videobellen heb ik al verschillende sessies gehad met mijn therapeut en dit werkt goed. Ik heb verschillende adviezen, tips en oefeningen gekregen waardoor ik nu beter kan functioneren. Als ik wil overleggen, is er snel contact mogelijk. Fijn dat zelfs in deze bijzondere tijd de fysiotherapeut via videobellen goed te bereiken is.

Lees hier meer over Econsult bij Pelvicmotion

Reactie van bekkenfysiotherapeut Judith Jesterhoudt

Zorgen om Corona, maar wel klachten in de bekkenregio! Onze zorgcoaches staan voor je klaar. In dit geval hebben we onze intake gedaan via videobellen. Dit is eigenlijk niet anders dan de intake die we zouden doen in ons centrum. Alle domeinen kunnen we uitvragen en met plaatmateriaal kunnen we uitleg geven ook op afstand.

Mevrouw heeft zelf via internet een balansbal aangeschaft en met de webcam op afstand doen we samen de oefeningen. Dit heeft tot op heden geen problemen opgeleverd. Ook de gebruikelijke vragen rondom zwangerschap kunnen gesteld worden en daar hebben we zo ook alle tijd voor. Er hoeft dus geen belemmering te zijn om op deze manier aan de slag te gaan.