Corona en contact

 

Natuurlijk is ons centrum open. Wel anders dan anders! Ben je nog niet bekend in ons centrum dan plannen we een intake of een triage in via telefoon of videobellen. De behandelingen kunnen gewoon doorgaan in ons centrum.

Voorop staat dat we je zo goed mogelijk blijven helpen, op een manier die voor jou en onze medewerkers vertrouwd en veilig is. Dit doen wij door alle mogelijke maatregelen te nemen om een gezonde omgeving voor jou en de therapeut te bieden. Hierbij hanteren wij altijd de laatste adviezen van de overheid en het RIVM.

Triage duurt 10 min. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Intake duurt 1 uur, daar zijn de gebruikelijke kosten aan verbonden die ook gerekend worden wanneer je bij ons langs zou zijn gekomen. 

Kijk eerst of jouw kosten worden vergoed.

We zijn op dinsdagavond open tot 20.00 uur en voor verzekerden van Caresq (Aevitae/Eucare, Promovendum, National Academic, IptiQ, en Besured) zijn we een extra avond open vanaf 1 januari 2020.

Wil je een afspraak maken met Pelvicmotion? Doe dan eerst de kennismaak-scan om te zien of we bij jou passen. Zo ja, dan kun je een afspraak maken door ons te mailen of te bellen. Wanneer je ons mailt, zet dan zo min mogelijk gegevens in de mail. Dit in verband met de privacy, mailverkeer gaat onbeschermd over het internet.

Ons mailen?

Je kunt ons altijd een mail sturen via info@pelvicmotion.nl. We reageren binnen 2 werkdagen op je mail. Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Ons bellen?

Wil je direct persoonlijk contact, dan zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Onze voicemail staat verder altijd aan en als je je naam en telefoonnummer inspreekt, bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

Bereik ons met de auto

Naast ons expertisecentrum is een parkeerterrein waar je met een blauwe parkeerkaart kunt parkeren.

Bereik ons met openbaar vervoer

Pelvicmotion is goed bereikbaar per bus. Bel voor de actuele reistijden: 0900 - 92 92 (€ 0,90/min) of kijk op www.9292.nl

Pelvicmotion

Lambertus Hortensiuslaan 25
1412 GV Naarden