Wij zijn Pelvicmotion

Pelvicmotion

Bekkenexpertisecentrum in het Gooi

Met 30 jaar ervaring zijn wij een van de meest vooraanstaande bekkenexpertisecentra, aangesloten bij Consortium Bekkencentra Nederland (CBN). Pelvicmotion biedt kwalitatief hoogstaande zorg met een cliëntvriendelijke benadering en de kortste weg naar herstel.

De mens centraal

Wij behandelen vanuit een holistisch oogpunt. Dat betekent dat we naar een mens als geheel kijken, niet alleen naar je klacht. Iedereen beleeft een klacht immers op zijn eigen manier en heeft andere behoeftes en verwachtingen rondom een behandeling. Wij maken een behandeladvies altijd in samenwerking met jou, zodat het optimaal is afgestemd op je persoonlijke situatie. Maatwerk dus.

De kortste weg naar herstel; één expertisecentrum

Binnen ons centrum werken diverse zorgverleners op het gebied van bekkenfysiotherapie, fysiotherapie, manuele therapie, diëtetiek en seksuologie nauw met elkaar samen. Door samen te werken in één centrum is kort intercollegiaal overleg mogelijk, waardoor we onnodige verwijzingen naar de tweede lijn voorkomen. Je wordt sneller, effectiever en zoveel mogelijk op één locatie behandeld. Als doorverwijzen naar de tweede lijn toch nodig is, gaat dat snel en eenvoudig. Wel zo prettig én kosteneffectief.

Wij werken nauw samen met Tergooiziekenhuizen, Bergmans Clinics Vrouwenzorg (voorheen Alant Vrouw), Proctos kliniek, maar ook met andere (academische) ziekenhuizen.

Onze specialisten Onze behandelingen

Meer over Wij zijn Pelvicmotion

Passen wij bij elkaar?

Ontdek wie Pelvicmotion is en onze manier van werken. Bepaal of deze aanpak bij jou past.

Stap 1:

De eerste stap is een kennismaking. Ontdek via de Kennismaakscan wie wij zijn en hoe we werken. En bepaal of onze aanpak en omgeving bij jou passen. De scan is volledig anoniem en kost je maar een paar minuten.

Stap 2:

Is uit stap 1 gebleken dat we bij elkaar passen? Om goed te bepalen of we jou kunnen helpen, nemen we pre-anamnesescan af. Hier kun je je klachten aangeven, waarna wij een passende specialist zoeken met wie je een afspraak krijgt.

Stap 3:

Het is mogelijk om met jouw specialist af te spreken via je computer, tablet of mobiel dankzij videochatten. Zo hoef je niet te reizen naar ons centrum en kun je toch een specialist spreken. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon live af te spreken op ons centrum.

Stap 4:

Nadat het duidelijk is wat je klachten zijn en we een helder behandelplan hebben gemaakt, is het tijd voor de behandeling zelf. Dit is het begin van een mooi proces!

Stap 5:

We plannen regelmatig een evaluatie in om te kijken hoe het gaat met je klachten en de gekozen behandelingen. We willen zien of we zo moeten doorgaan of dat er aanpassingen nodig zijn.

Voor mobiel, tablet of desktop

1
2
3
4
5
Kennismaak-scan
Pre-Anamnesescan
Econsult
Behandeling
Evaluatie

We hebben Econsult mogelijkheden

Bij Pelvicmotion is het ook mogelijk om digitaal te spreken met jouw persoonlijke casemanager. Op elk moment, waar dan ook kan jij een skype gesprek houden. Zo hoef je niet te reizen om bij ons in het bekkenexpertisecentrum te komen.

Voordat je een afspraak maakt…

Passen we bij elkaar?

Om je goed te kunnen behandelen, willen we graag weten of je ook goed bij ons past. Daarom raden we aan om eerst de kennismaak-scan te doen. Het kost maar een paar minuten van je tijd.

In een paar minuten gepiept.

In een paar minuten gepiept.

Digitale intake

Om goed te bepalen of we jou kunnen helpen, hebben we een digitale intake gemaakt. Hierop kun je je klachten aangeven, waarna wij een passende specialist zoeken met wie je een afspraak krijgt.

Binnenkort bij Pelvicmotion

Binnenkort bij Pelvicmotion

Ben jij een professional?

Ben je geïnteresseerd in Pelvicmotion en wil je met ons samenwerken? Of wil je simpelweg kennismaken, één van onze ruimtes huren of meer informatie over doorverwijzen?

Mail ons gerust, vinden we leuk!

Mail ons gerust, vinden we leuk!