Onze werkwijze

Klachten in de bekkenregio? Onze zorgcoach staat voor je klaar. Samen kunnen we kijken naar je klachten en advies geven hoe je daarmee om kunt gaan. Wij werken volgens een aantal duidelijke stappen. Hieronder staan ze beschreven, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Van kennismaken tot en met evalueren.

Zo behandelen wij

In ons centrum behandelen we vanuit een holistisch oogpunt. We kijken naar de mens als geheel, niet alleen naar je klacht. Iedereen beleeft een klacht immers op zijn eigen manier en heeft andere behoeftes en verwachtingen rondom een behandeling.

Jouw klacht

De intake wordt in de meeste gevallen door een bekkenfysiotherapeut gedaan via videobellen. De klacht waarmee je komt, bekijken we vanuit diverse domeinen. Zo krijgen we goed inzicht in de problematiek ten opzichte van wie je bent. Hierin verschillen we wellicht van andere bekkencentra of bekkenfysiotherapeuten.

1
Stap 1

Passen wij bij elkaar

De eerste stap in onze werkwijze is de kennismaking. Ontdek via de kennismaak-scan wie we zijn en hoe we werken. Bepaal of deze aanpak en omgeving bij jou passen. De scan is volledig anoniem en kost maar een paar minuten.

Kennismaak-scan
2
Stap 2

De Zelfscan

Is uit stap 1 gebleken dat we bij elkaar passen? Om goed te bepalen of we jou kunnen helpen, kunnen we je een zelfscan mailen. Dit is een snelle screening voor jezelf maar ook vast voor ons of we iets voor je kunnen betekenen. We sturen deze graag naar je toe.

Stuur een mail met verzoek zelfscan
3
Stap 3

Econsult

Het is ook mogelijk om met jouw specialist af te spreken via je computer, tablet of mobiel en te videobellen. Zo hoef je in deze Corona tijd niet naar ons centrum toe te komen en kun je toch een specialist spreken.

Meer over Econsults
4
Stap 4

Behandelplan & starten behandeling

Nadat het duidelijk is wat je klachten zijn en we een helder behandelplan hebben gemaakt, is het tijd voor de behandeling zelf. Dit is het begin van een mooi proces, die we zelfs thuis kunnen opstarten!

Bekijk onze behandelingen
5
Stap 5

Evaluatie

We plannen regelmatig een evaluatie in om te kijken hoe het gaat met je klachten en de gekozen behandelingen. We willen zien of we zo moeten doorgaan of dat er aanpassingen nodig zijn.

Neem contact met ons op

Ben jij een professional?

Ons leren kennen?

Ben je geïnteresseerd in Pelvicmotion en wil je met ons samenwerken? Of wil je simpelweg kennismaken omdat je denkt dat je als professional iets kunt betekenen in ons team?

Mail ons gerust

Mail ons gerust

Huur een ruimte bij ons

Heb je een ruimte nodig voor je bedrijf? Wij hebben een ruime ruimte ter beschikking. Wil je een presentatie geven of vergaderen? Ook dat kan bij ons!

Mail ons gerust, vinden we leuk!

Mail ons gerust, vinden we leuk!

Iemand doorverwijzen?

Al bekend met Pelvicmotion? Doorverwijzen wijst voor zichzelf. Weet ook dat er bij Pelvicmotion mensen komen die ten einde raad zijn met hun buik- of bekkenklachten en rugproblemen.

Mail ons gerust, vinden we leuk!

Mail ons gerust, vinden we leuk!