“Alle zorg onder één dak”

Voor mij heeft Pelvicmotion het verschil kunnen maken voor mijn aandrangsklachten.
Mijn bekkenfysiotherapie werd naast bekkenbodemoefeningen aangevuld met oefeningen in de Redcord. Daarnaast heb ik nog consulten bij de diëtiste gehad om mijn darmen met goede voedingsadviezen te ondersteunen, hetgeen ook hele goede resultaten heeft gehad. De behandelaars van Pelvicmotion begrijpen goed wat de klant nodig heeft en durven het aan om buiten bestaande kaders te handelen. Nog nooit heb ik met zo weinig oefeningen zo ontzettend veel resultaat gehad. Mijn kwaliteit van leven is meer dan verdubbeld! Dit alles onder 1 dak geeft prachtige/praktische resultaten!

Reactie van bekkenfysiotherapeut Pirjo Platell en dietist Berna Floor

Pirjo: "Patiënten die voor zorg bij ons komen, zijn vaak al langere tijd op zoek naar een oplossing voor (meerdere) fysieke problemen. Het is belangrijk om te onderzoeken of die klachten aan elkaar gelinkt te kunnen worden, dat vereist een brede blik. Goed zorgen voor jezelf is belangrijk, door te luisteren naar je lichaam en bewust (kleine) aanpassingen te doen in je dagelijks leven kan je grote resultaten bereiken. De behandeling in de Redcord helpt om in korte tijd meer ontspannen te gaan bewegen zodat je nog beter gaat voelen wat er nodig is."

Berna: "Mevrouw had last van maag/darmklachten; een opgeblazen en vol gevoel en dunne, plakkerige ontlasting. Mevrouw had een gezonde basisvoeding en daarom heb ik met haar besloten om deels het Fodmap dieet te gaan volgen om te kijken of dit verbetering gaf. Daarnaast aandacht voor voldoende goede vetten en verhogen inname vezels. Mevrouw gaf aan dat haar buik inmiddels rustiger voelt en de ontlasting steviger wordt en het fijn vindt om bewuster met voeding om te gaan. Altijd weer mooi om te horen van cliënten dat voeding een verschil kan maken!